fbpx

Információ gyűjtés

Sitemap & Drótváz

Design, Tervezés

Programozás, fejlesztés

Tesztelés, Élesítés

Karbantartás, üzemeltetés

1.

Jelenlegi terndek azt mutatják, hogy a

mobil eszközök

kezdenek előtérbe kerülni a számítógépekkel szemben. Ezért egyre inkább elkerülhetetlen, hogy bizonyos vállalkozások adott specifikus szolgáltatások elérhetővé tételéhez rendelkezzenek saját Mobil Applikációval, alkalmazással. Lehet ez akár egy mobil webshop akár csak egy egyszerű segédprogram, amely egy speciális szolgáltatást nyújt használóinak.

ios, android, windows

applikációk

Legyen szó térképes üzletkeresőről vagy akár más mobil applikációról szívesen veszünk részt iOS, Android és Windows mobile platformra épülő applikációk fejlesztésében.

2.

3.

első

lépések

A mobil alkalmazás fejlesztés mindig egy egyszerű ötlettel kezdődik, és sokszor ott véget is ér, ha nem lépsz tovább. Sokszor a jónak tűnő ötletekről kiderül, hogy nem is olyan jó, de sokan abba hibába esnek, hogy nem mernek lépni.

ötlettől a

megvalósításig

Az ötletből valós mobil alkalmazást tervezünk. Megalkotjuk az alkalmazás kinézetét, a háttér kommunikációt, és segítünk hasznos funkciókkal felruházni az ötletet, hogy a fejlesztés során már csak a minőségi kódolásra kelljen figyelni.

4.

5.

Alkalmazás

elkészítése

A mobil alkalmazás elkészült tervei alapján, a projekmenedzsment rendszerünkbe rögzítjük a back-log-okat, vagyis apró falatokra bontjuk a fejlesztést, melyet ütemezünk. Agilis módszertan alapján történik a fejlsztés, így pontos és kiszámítható végeredményt produkál a fejlesztés.

Béta verzió

tesztelés

Már a mobil alklalmazás fejlesztés végén különböző teszteket hajtunk végre a mobil alkalmazáson. Black-box és stressz tesztet, valamint teszteljük a UI-t. A tesztek javítását követően küldjük meg a megrendelőnek a Béta verziót, melyet már a megrendelő tesztelhet.

6.

7.

Alkalmazás

véglegesítése

Publikálás előtt még egyszer átteszteljük a mobil alkalmazást, és leellenőrizzük a funkciók meglétét, ha szükséges javítás vagy további fejlesztés azt elvégezzük. Végül feltöltjük a mobil alkalmazást a store-okba.

Publikáslás és

marketing

A mobil app publikálást követően segítünk az alkalmazás népszerűsítésében, noha parányinak tűnő részt vállalunk, azért nagyon hasznos segítséget tudunk biztosítani. Nem csak a mobil alkalmazás készítésben segítünk.

8.

9.

Egy éves

garancia

A mobil alkalmazás fejlesztési projekt lezárását követően egy évig teljes garanciát biztosítunk, a mobil rendszerekkel való kompatibilitás megőrzésére és hibajavításokra. Ezt követő időszakra további support igényelhető.

további kategóriák
melyek

érdekelhetnek

Webfejlesztés

Teljesen a Te igényeidre épülő programok, illetve webes rendszerek és weboldalak kiépítése.

Online marketing

Hirdetések kezelése, kampányok menedzselése és értékesítési tölcsérek megalkotása.